Piristy! Tässä on palkintosi! Betchan tarjoaa sinulle 11% oikean rahan cashbackin joka keskiviikko!

Time until cashback received

00
pv
19
t
40
min
20
sek

Käyttöehdot

  • 11% oikean rahan cashback nettotappioista kaikissa peliautomaatit peleissä!
  • Ansaitset cashbackiä peleistäsi aikavälillä:
    UTC: Ke 00:00 – Ke 00:00
    CET: Ke 01:00 - Ke 01:00
  • Ei maksimirajaa cashback maksussa
  • Ei kierrätysvaatimusta
  • Ei minimi, eikä maksimipanosta
  • Ansaitaksesi cashbackiä, tilisi tulee olla aktiivinen
  • Bonuksen kierrättäminen ei vaikuta sinulle maksettavaan cashback summaan
  • Minimitappio ansaitakseen cashbackiä on €1
  • Maksut suoritetaan hyväksytyille pelaajille viikottain, keskiviikkoisin, 18.00 UTC (19.00 CET)-21.00 UTC (22.00 CET)
  • Pöytäpelit, livekasino, kortti, pokeri, satunnaiset, noppa, lotto & muut pelit eivät lukeudu cashbackiin
  • Betchan.com varaa oikeuden tehdä muutoksia/muuttaa näitä sääntöjä, milloin vain
  • Yleiset bonusehdot ja säännöt pätevät.

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön